• @cen_ao has delete permissions
  • @ALL has read permissions
  • @administrator_-_vedouci_ao has delete permissions

Pozvánka na happening ACTA

Ahoj Piráti!

Díky nám přecházejí protesty proti ACTA do ulic. Lidé už mají dost SOPA, PIPA, Megaupoad, ACTA a dalších akcí lobbistů nahrávacího a filmového průmyslu. Vznikly petice se stovkami tisíc podpisů, lidé spontánně přetížili web OSA i vládu. O víkendu proběhnou demonstrace, které sice neorganizujeme, nicméně podporujeme všechny občanské protesty, které mají za cíl ratifikaci ACTA zastavit.

Piráti připravují vlastní happening na čtvrtek 2.2.2012 ve 2 hodiny odpoledne na Malostranském náměstí. Sledujte náš web a sociální sítě, zapojte se do všech lokálních akcí nebo je sami uspořádejte, pomáhejte s organizací přes naše internetové fórum i jinak.

Musíme dát jednoznačně najevo, že nechceme globální smlouvu, která směřuje k demonstrativnímu ničení zabavených věcí, odpojování lidí od Internetu a inspekcím počítačů na hranicích. Musíme přesvědčit poslance, aby před bojem proti pirátství dali přednost občanským a lidským právům. Škodlivou ACTU musíme odsunout na smetiště dějin.

Předseda Ivan Bartoš dnes vysvětlí pozici Pirátské strany v 22.00 hodin v pořadu Události, komentáře na ČT24.

„Píšeme dějiny v době zásadního přerodu k informační společnosti a bráníme svá práva ve střetu o budoucnost světa.“ —Pirátská identita

© Piráti, 2024. Všechna práva vyhlazena. Sdílejte a nechte ostatní sdílet za stejných podmínek. Podmínky použití.
ao/depese/2012/4.txt · Poslední úprava: 13.02.2012 22:00 autor: Jakub Michalek