• @cen_ao has delete permissions
  • @ALL has read permissions
  • @administrator_-_vedouci_ao has delete permissions

Pirátská depeše 12: Dokázali jsme to! Porazili jsme cenzuru Internetu!

Jan Farský: Už nikdy nebudu cenzurovat Internet! Milí Piráti!

Moc, moc vám všem děkujeme za podporu petice Internet bez cenzury, za sdílení s přáteli a ostatními! Dokázali jsme to. Poslanci se teď zas na nějakou dobu budou bát na Internet útočit.

  1. Snad všichni naši členové a příznivci společně s 14000 lidmi dokázali během čtyř dnů zastavit nesmyslný cenzurní přílepek TOP09, který měl zavést plošné blokování webů, které obsahují reklamu na hazard. Ukázali jsme všem, že jsme schopni naše témata prosadit, protože jsou důležitá. Byly to čtyři náročné dny pro nás všechny, zhodnocující zprávu naleznete na našem webu.
  2. Všichni se už hrozně těšíme na celostátní fórum v Křižanově, které začne v pátek. Na programu budou programová témata jako kultura, věda, ale také práce s médii, diskuse na internetovém fóru. V neděli pak bude jednání, zda zkrátíme jméno strany na Pirátská strana a změníme zkratku na Piráti, jak to navrhl celostátnímu fóru republikový výbor. (Ještě je možnost registrovat se do čtvrtka 9:00!). Prosím pomozte zajistit nutné věci jako je tiskárna, flipcharty, stojany atd. zde: http://piratenpad.de/cf2001
  3. Máme možnost uspořádat v termínu 19. - 27. srpna Pirátský tábor. Potřebujeme sehnat alespoň 10 lidí, co by se této akce chtělo zúčastnit. Pokud se to podaří, další by mohli svobodně přijíždět odjíždět dle libosti. Náklady činí 120 Kč na osobu a noc s vlastním spacákem. Otcové a matky můžou přijet i s dětmi. Program: výlety, grilování, volná zábava, muzika, web, kampaně, co budeme chtít! Pište se do vlákna Pirátský tábor.
© Piráti, 2024. Všechna práva vyhlazena. Sdílejte a nechte ostatní sdílet za stejných podmínek. Podmínky použití.
ao/depese/2011/12.txt · Poslední úprava: 30.06.2011 17:30 autor: Jakub Michalek